Home -> Discuri EBC Brakes 

 
Alegeti din lista de mai jos configuratia masinii dvs.
 
Marca Model Motorizare An fabricatie
 
Toate discurile EBC sunt fabricate din fonta G3000 aliata cu cupru.
 
StandardUPR: Din fier aliat cu Cupru, echilibrate dinamic si garantate sa poata fi folosite cu orice placute EBC (inclusiv Yellowstuff).
 

 
Turbo GrooveTurbo Groove: Din Fier aliat cu Cupru, cu striatii si gauri care curata placuta si micsoreaza distanta de franare la temperaturi ridicate sau in conditii de ploaie sau praf. Canalele interioare de ventilatie(valabil doar pentru discurile ventilate) sunt oblice si rasucite pentru a mari viteza aerului si a accelera racirea. Sunt zincate prin electroliza pentru a impiedica ruginirea. Pot fi folosite cu orice tip de placute din gama EBC.
 
USR UltimaxUSR: Din Fier aliat cu Cupru, cu striatii care curata placuta si micsoreaza distanta de franare la temperaturi ridicate sau in conditii de ploaie sau praf. Canalele interioare de ventilatie(valabil doar pentru discurile ventilate) sunt oblice si rasucite pentru a mari viteza aerului si a accelera racirea. Sunt acoperite cu un strat negru care impiedica ruginirea(cu exceptia suprafatei de contact cu placutele). Pot fi folosite cu orice tip de placute din gama EBC.
 
Garantie: Discurile au garantie 6 luni sau 16.000Km. Garantia acopera orice eventuala deformare a discurilor. La placute se garanteaza performantele superioare fata de placutele OEM pentru Greenstuff, Redstuff si Yellowstuff.
 
Informare Pentru comenzi sau alte informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.
 
Bullet Ultimele produse vizitate:
 
 
Bullet Produse in Wishlist
Discuri de frana
 
 
 
Ghidul tau autentic de shopping.  motor de cautare piese si accesorii tuning auto
 

Copyright © 2005 - 2011 S.C. CBV AUTO SHOP S.R.L., J40/796/2011, RO 27953130

Website developed by Dumitru Boila & Ioan-Peter Stöckel | Ultima actualizare : 25.06.2019   

 

Va recomandam acest nou magazin online de anvelope de iarna.