Home -> Cum Cumpar

BulletTermeni privind achizitionarea produselor de pe www.pro-line.ro

 

BulletPreturile de pe www.pro-line.ro sunt in RON si contin TVA.

BulletPozele produselor sunt cu titlu de prezentare!!!

 

Bullet Pentru a achizitiona produse de la firma noastra ne puteti contacta:

 Bulletpe e-mail la vanzari@pro-line.ro

 Bullettelefonic: Vodafone: 0723 227 156 Cosmote: 0765 193 587, Orange: 0749 122 266

 Bulletfolosind formularul din pagina de contact.

 

BulletConditiile de cumparare:

Livrarea produselor se face in afara Bucurestiului prin curierat rapid cu plata ramburs la primirea jantelor iar clientii din capitala isi vor ridica produsele de la sediul firmei.

 

BulletGarantia acopera numai exfolierea sau separatia stratului exterior de janta. Aceasta garantie nu se extinde la deteriorarea produsa in timpul montajului jantelor si/sau anvelopelor sau la defectul ce apare din oricare alte motive decat folosirea normala in circulatie. Garantia nu acopera deteriorarea accidentala, neatentia sau folosirea gresita a jantelor sau din cauza utilizarii agentilor chimici de curatare necorespunzatori.

 

BulletDeteriorarea finisajului in cazul modelelor Chrome si Polished Black din cauza conditiilor meteo, incluzand coroziunea sau porozitatea cauzata de sare, NU este acoperita de garantie. Este recomandabil ca pe perioada anotimpului rece sa schimbati rotile cu jante si anvelope pentru iarna. In cazul in care modelul solicitat de catre client nu se afla in stoc se percepe un avans de 30% din valoarea totala a comenzii, iar termenul de livrare este de aproximativ 21 zile lucratoare. Din momentul sosirii jantelor clientul se obliga ca in termen de 7 zile sa achite contravaloarea totala a setului de jante comandat, in caz contrar avansul platit initial se anuleaza.

 

BulletInformatiile de pe acest site sunt pur informative. Nu ne asumam raspunderea pentru anumite greseli. Unele marci ale produselor sunt marca inregistrata ale respectivului producator. Toate drepturile asupra continutului acestui site sunt rezervate de catre Pro-Line Solutions si producatorii marcilor comercializate.

Bullet Ultimele produse vizitate:
 
 
Bullet Produse in Wishlist
 
 
 
Ghidul tau autentic de shopping.  motor de cautare piese si accesorii tuning auto
 

Copyright © 2005 - 2011 S.C. CBV AUTO SHOP S.R.L., J40/796/2011, RO 27953130

Website developed by Dumitru Boila & Ioan-Peter Stöckel | Ultima actualizare : 25.06.2019   

 

Va recomandam acest nou magazin online de anvelope de iarna.